Het Huis

De Heuvel

Met het grootste deel van het dispuut wonen wij samen op ons dispuutshuis ‘De Heuvel’. Vanuit ons huis op de Heuvelstraat kijken wij uit over de terrasjes en winkels van Tilburg. Omdat je in hartje centrum zit hoef je niks te missen van de geweldige tijd die je studententijd je te bieden heeft!

We zijn een gezellig huis met maar liefst 16 kamers. Hierdoor is er altijd wel iemand thuis is om samen mee te eten, te chillen in de woonkamer etc. Verder zijn we ook regelmatig in de stad te vinden.

We hebben een grote gezamenlijke keuken (mét vaatwasser), een gezellige woonkamer en borrelhal, meerdere badkamers/toiletten, een schoonmaakster die drie keer per week langskomt, een binnenplaats en voor wanneer de zon schijnt een heerlijk dakterras. De Jumbo is minder dan 5 minuten lopen, de stad zit om de hoek en de uni, Avans en Fontys zijn zo’n 10 minuutjes fietsen.

Ben jij eerstejaars student of ga je komend jaar studeren en ben jij op zoek naar een kamer in een gezellig en actief huis? Stuur ons een berichtje, dan nodigen we jou uit om een keertje met ons te borrelen!