Ineffable

Zevende lustrum
Beau Geste. Een club van 18 verschillende vrouwen. 18 vrouwen met elk een eigen, unieke mening en eigen gedachten. Elk een eigen stijl en eigen idealen, verschillende afkomst, studies en hobby’s. Diversiteit is iets wat Beau Geste kenmerkt. Maar toch hebben wij veel gemeen. Iedereen heeft hart voor het dispuut, voor haar vriendinnen. Iedereen zal er alles aan doen om het dispuut, maar vooral ook de vriendschappen voort te laten bestaan. Beau Geste is niet in woorden te omschrijven. Beau Geste is 
ineffable.

Allemaal ruilden wij ons ouderlijk huis in voor een fijn plekje in Tilburg. In korte tijd leerden wij veel mensen kennen, werden we actief bij Olof en Beau Geste en studeren we vaak samen. Dagen worden vaak afgesloten met een drankje en een dansje. Wij maken van alles met elkaar mee en iedere dag is weer bijzonder.

“De studententijd is de mooiste tijd van je leven”, hoor je vaak. Wij genieten dan ook met volle teugen van onze studententijd. Onze studententijd zullen we dan ook nooit vergeten, het is geweldig en onbeschrijflijk, ineffable.

Het hoogtepunt van onze studententijd is natuurlijk het zevende lustrum. Met zijn allen hebben we hier hard voor gewerkt en naar toe geleefd. Wij vieren een week lang dat wij al 35 jaar mogen bestaan. Onze mooiste momenten samen zijn vastgelegd in de Almanak en in de zomer mogen wij genieten van het Olof lustrum en onze eigen lustrumreis. Dit wordt een jaar om nooit te vergeten. Ons lustrum wordt te mooi om in woorden te omschrijven, het wordt ineffable.

Lustrumweek
Woe 1 februari: Almanakdiner
Vrij 3 februari:
Openingsvergadering
Za 4 februari: Ouderdag
Zo 5 februari: Mysteryday
Ma 6 februari: Mysteryday
Di 7 februari: Damesdag
Wo 8 februari: Rustdag
Do 9 februari: Lustrumreceptie
Vr 10 februari: Rustdag
Za 11 februari: Lustrumgala
Zo 12 februari: Thé Dansant