Our team

 • Tessa Baak [2014]Rechten 30-04-1996
 • Kim van den Berg [2015]Communicatie 19-08-1998

  Kim, ook wel bekend als nix18 of Cola Kim, is geboren op 19 augustus 1998. Vanuit Hasselt kwam ze naar Tilburg en op dit moment studeert ze Communicatie aan de Fontys in Eindhoven. In haar eerste jaar stond Kim altijd strak van de cola want ze was nog maar 17. Inmiddels kan Kim legaal alcohol kopen, maar katers zijn voor haar nog steeds een groot mysterie, tot ergernis van de rest van het dispuut. In haar tweede jaar ging Kim het CCT in om de heel wat gemiste drankjes in te halen. Ze heeft dan ook nog, zoals ze zelf ooit had uitgelegd, ‘vijf centimeter’ over om dronken te zijn en dat is te merken. Haar vest was binnen een week zo vies dat je zou denken dat ze al een jaar censorita is geweest. Wanneer je een avond met Kim op stap gaat, kun je er vanuit gaan dat de hele avond wordt vastgelegd. Je wordt dan wakker met vele foto’s, video’s en spraakopnames van momenten die je liever wilt vergeten.

 • Lotte Groot Kormelink [2015]Bedrijfseconomie 10-09-1995

  Kor is geboren op 10 september 1995 in Den Haag. Op dit moment zit zij in haar derde jaar Bedrijfseconomie aan de
  Universiteit van Tilburg. Kor woont op de Heuvel, al heb je dit niet altijd door. Ze kan dagen verdwijnen onder haar denkbeeldige steen en is onbereikbaar tot je haar kamerdeur open trekt en ze al dagen een serie blijkt te kijken. Met haar aanstekelijke lach hoor je Kor van 82 meter ver aankomen. Er valt met Kor altijd wel wat te beleven. Van naar huis gebracht worden door de politie tot gezellige filmavonden met chips op de bank. Als ze moet kiezen is haar favo drankje toch wel een paardenkut, vooral wanneer ze inception juffen met omkeers speelt. Al moet je af en toe wel eens op haar wachten (lees: twee uur te laat komen op haar kijkavond bij BG) toch heeft ze het voor elkaar gekregen al haar punten binnen één jaar met gemak te halen! Kor gives you more.

 • Zanne van Huizen [2015]Economie en bedrijfseconomie 13-09-1994

  Zan, ook wel sergeant van Huizen, is geboren op 13 september 1994 in Nijmegen. Na vele studies is ze op dit moment bezig met Economie en Bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg. Ondanks dat Zanne een eindje buiten het centrum woont is ze er toch negen van de tien keer te vinden. Ze gaat altijd mee naar de stad en de volgende ochtend tref je haar slapend aan op de bank op het dispuutshuis. Zan heeft iets met de kleur geel. Zo nam ze na de buitendag de gele man mee naar de Heuvel en toverde ze op het Diesgala van Olof opeens een gele hoed tevoorschijn. Zanne heeft meerdere talenten. Zo wordt ze op borrels vaak ingezet als DJ Zanne von House, rapt ze Yes-R uit volle borst mee en houdt ze erg veel van twerken. Het liefst zou Zanne ooit weer terug gaan naar de KMA, maar voor nu haalt ze alles uit haar studententijd bij Beau Geste.

 • Laura van den Bosch [2016]Commerciële economie IEMES 18-11-1993

  Lau is geboren op 18 november 1993 in Erp. Met haar 23 jarige leeftijd is Lau een van de oudste, maar dit weerhield haar er niet van om lid te worden bij BG. Lau is op dit moment bezig met haar studie Commerciële Economie IEMES. Na een jaartje in Santa Barbara te hebben gewoond, trok Lau bij haar beste vriendin Maartje in huis en had ze zin om alles uit haar studententijd te halen. Lau houdt erg van tijd doorbrengen met haar familie en vrienden, misschien ook niet gek want ze komt uit een gezin met 3 zusjes en 1 broertje. Ze spreekt nog veel af met de mensen die ze in Amerika heeft leren kennen en boekt vaak random vakanties, gewoon omdat het kan. Bijna iedere maandag is Lau op de kroeg te vinden want de commissie avonden vindt ze super leuk. Helaas zijn Lau’s katers de volgende dag iets minder, maar dit weegt niet op tegen de mooie momenten die ze nog mee gaat maken.

 • Lone van Lunen [2016]Psychologie 26-03-1997
 • Hannah Brekelmans [2017]Psychologie 02-10-1997
 • Josephien Richardson [2017]International Lifestyle Studies 24-10-1998
 • Debby de Rooij [2017]Docent gezondheidszorg en welzijn 19-07-1995
 • Julia Theuws [2017]Econometrie 28-02-1999